Nyheder, Tilbud og Nyhedsbreve

Soul-Home.dk Tao-Tantra Massage Terapi

Nyhedsbreve

I venstre side af hjemmesiden kan du tilmelde dig nyhedsbreve fra Soul-Home.
Ved tilmeldingen får du ikke en bekræftende email på at du er tilmeldt, og du kan altid framelde dig igen ved at sende en mail til tao@soul-home.dk med dit navn og den email adresse der skal fjernes fra listen.
Nyhedsbrevene vil ikke indeholde nyheder om opslag på soul-home's facebook side.

TILBUD! 10% rabat på alle sessioner

Til alle kunder i den fysiske butik 'Lust' (lust.dk) . Sammen med jeres indkøb kan i få mit visitkort og bed om et stempel på bagsiden. Det giver dig 10% rabat på alle sessioner hos soul-home.dk! Her kan du læse om Tao-Tantra massage til Kvinder eller nogen af de mange andre sessions.
 

Tilbud på Tao-Tantra massage forløb

Ønsker du et Tao Tantra massage forløb over et par måneder, med Tao Tantra massage højst en gang om ugen og i alt 4-8 gange Tao Tantramassage (måske over en længere periode?). Jeg forventer løbende feedback og et testimonial (anonymt hvis du ønsker det). Dette er til reduceret pris efter første session. Massagen der varer 2-2½ timer pr. session foregår i Ballerup.
Første session i denne type aftale koster kr. 1200,-
 
Efterfølgende sessions i forløbet vil være til den reducerede pris på kr. 1000,-
 
Da jeg har en del uddannelser og kurser fra bl.a. The New Tantra, og jeg har healing og dearmoring i min bagage, vil en del af dette naturligvis også indgå som del i mine Tao Tantra behandlinger. Alle disse værktøjer overlapper fint Tao Tantra og går godt i spænd med hinanden.
 
Hvis du er interesseret og vil høre nærmere skal du sende en email på tao@soul-home.dk eller ring på telefon: 22 25 53 54
Kh Kristian.
 

Kontakt for tidsbestilling


 
 Copyright © Soul-Home.dk  Soul-Home Tao-Tantra Massage & TFT/EFT- Terapi. Tlf.: 22 25 53 54 - Mail: tao@soul-home.dk  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden