Mine arbejdsmetoder - Tao-Tantra og Terapi Session

Jeg tager ikke imod nye tao-tantra massage klienter eller Yoni massage/mapping klienter

Hvordan jeg arbejder under en Tao-Tantramassage Terapi Session og hvad det kan betyde for dig.

Når du kommer hos mig for en session, vil den efterfølgende session aldrig være magen til den foregående, da du har ændret dig og dine behov vil være andreledes. Du vil fra session til session have andre behov og jeg vil guide dig til et friere liv med anvisninger på hvordan du kan komme videre i livet uden den ubehagelig følelsesmæssig baggage alle som en bærer. Ikke at alting i din fortid forsvinder, men du vil lære at acceptere dig selv, dine lyster og behov, på en ny og givende måde.
Du vil endvidere få lidt hjemmeopgaver der vil hjælpe dig, f.eks. til at blive endnu mere Kvinde med gode feminine hjerteåbnende øvelser.
 

En Tao-Tantra massage session kan bl.a. have disse gode bivirkninger på dig og dit liv:

  • Bedre sexlyst
  • Mere frihed
  • Større tillid til partner
  • Større selvtillid
  • Mere selvkærlighed
  • Bedre selvværd
  • Mere energi i din gladere hverdag
Alt dette og meget meget mere er resultater jeg ofte hører fra mine klienter.
 

Dette gælder for alle mine værktøjer.

Med alle de værktøjer jeg gennem flere år har fået lært, deler jeg ud af min viden på en god og sikker måde.
Om det er Tao-Tantra massagen, dearmoringen, Yoni-massage, den terapeutiske del af alle værktøjer eller den indsigt du får under de forskellige berøringssessions eller om det er under vores indledende eller afsluttende samtale, og nogen gange skal man bare lytte længe nok til sig selv for at få et svar... Hos mig kombinerer jeg alle værktøjer og benytter mig af dem der passer bedst til den enkelte i deres specifikke situation. Det er her jeg virkelig føler jeg gør den store forskel.
 

Hele dit liv afspejler sig alt hvad du gør, siger, hvordan du sidder, står og går og bevæger dig i dit liv

Hele denne afspejling af dig, er det jeg arbejder med. Alt hvad du har oplevet i dit liv af gode og negative ting gør at du er dig som du er lige nu. Alt det der er godt er godt, men alt det der er negativt har en negativ påvirkning af dig og dit sind og din krop. Og det er her jeg arbejder. På at gøre det negative der er ophobet i dig som følelsesmæssige myoser, det er dem jeg arbejder med, for at frigøre den negative ophobede energi og omdanne den til en positiv kærlig energi. Arbejdet her gør at du efter en session vil føle dig mere fri.
 
En del af det der kaldes Crazy Wisdom eller Holy Madness, er også til stor inspiration for min praksis. Og nok især det højseksuelle og den maskuline/feminine polaritetspraksis og balance.
 
Jeg har med rigtig gode resultater hjulpet en hel del kvinder med alverdens problemer og deres tilbagemeldinger om alle deres livs-forbedringer er det der er det mest givende for mig.
 
Jeg takker alle klienter for deres tillid til mig. Namasté.
- Kristian.
 

Læs klient testimonials her: Testimonials
 
Her er en liste med mine værktøjer, uddannelser, kurser, foredrag og lignende jeg har bundet sammen til en yderst effektiv Tao-Tantra Massage Terapi session. Klik her: Mine uddannelser
 

Kontakt for tidsbestilling


 

 
 
 
 
 
Kristian Olsvig - Tao-Tantramassør
- Kristian Olsvig
 Copyright © Soul-Home.dk  Soul-Home Tao-Tantra Massage & TFT/EFT- Terapi. Tlf.: 22 25 53 54 - Mail: tao@soul-home.dk  
 
Like Soul-Home.dk facebooksiden på linket her: Soul-Home.dk facebook siden