Soul-Home - A Very Merry Unbirthday TO YOU

Ego identifikation og Egoet

Hvad betyder det hele?

Naturen er noget af det der kan heale dig bedst, hvis du åbner op for denne mulighed. Det er ikke alle der kan gøre dette, med at åbne op for den healende egenskab naturen indeholder. Det er ofte dem der ikke bekymrer sig om naturens skønhed, på nogen måde. Det kan være at de er ligeglade med affald i skoven og er deciderede skovsvin der selv smider deres affald væk i den smukke natur. Eller de tilhører måske den gruppe der driver rovdrift på naturens råvarer og skønhed, såsom olieledninger eller forureninger af alle mulige arter, vand der svines til med en ligegyldighed der ofte forbavser mange, store husbyggerier eller industribyggerier eller andet hvor der ikke tages hensyn til naturen og behovet for en mangfoldig natur. Dem der har svært ved at få inspirationen og tegnene sendt fra naturen, omfatter også dem der har lukket ned for inspiration i deres hverdag og dem der ikke tør tro på de tegn der sendes.
 

Som i filmen om Alice i Eventyrland

Hele filmen, Alice i Eventyrland, er en guide på hvordan man kan komme sit Ego til livs, eller hvis man vælger at ignorere det, så råber Ego'et bare højere og højere indtil man lytter til det. Påsamme måde som et lille barn gør. Barnet råber højere og højere, indtil det har fået opmærksomheden. "Barnet" skaber sig indtil det får sin vilje eller bliver træt af situationen. En af de måder man kan kende forskel på om det er det jeg kalder "Himmelsk Inspiration" eller "For the Greater Good" eller om det er nogen af de tanker og følelser der stammer fra Ego'et er herunder.
 
Egoet identificeres på på blandt andet disse måder, eller måder der ligner:
 

Alice i Eventyrland

I filmen, Alice i Eventyrland, er der en sekvens hvor Alice skal gennem en skov, denne tur gennem skoven tager hun alene og uden vejledning fra nogen. Du bør også tage denne tur gennem skoven alene, måske med et par vejledninger, men du vælger selv om du vil følge disse vejledninger.
Hvis en eller flere af de ovenfor listede 'Ego-tanker' er dit enmne du vil have råd til, kan du have dette i baghovedet. F.eks. "Hvorfor er jeg dårlig til at lytte til andre?". De svar du kan få er som regel en følelse der kan gøre dig bange, du vil skyde skylden på andre, eventuelt føler du dig som offeret eller også giver du de andre skylden for at de er så nemme at manipulere at det nok ikke gør noget at du tager kontrol over situationen, for du (dit ego) ved jo bedst ...
 
Her er nogen af de ting ego'et beskytter sig selv med:

Copeingstrategier kan have mange udseender.

Denne artikel er skrevet som en ekstra forklaring til "Down the Rabbits Hole" artikelen, der beskriver hele den vej en person går gennem i processen der kaldes: Down the Rabbits Hole
 

Copeingstrategier kan have mange udseender.

En "Copeingstrategi" vil jeg beskrive som noget du gør for at klare dig igennem hverdagen eller livet, og det mest almindelige er afhængigheder.
Du kan have "Snydt" dig selv til at tro at dette er godt for dig selv, og "du gør ikke andre ondt ved at gøre dette, så alt er jo ok ..."
Men! Ikke alt er ok og "For the Greater Good" ligegyldigt hvor pænt eller godt det føles. Jeg fik for eksempel en anbefaling fra en og har senere identificeret det som en "Copeingstrategier". Når jeg havde det dårligt med at ændre en beslutning eller en opfattelse i mig selv fik jeg dette råd, der består af fire selvbekræftende sætninger.
 
Copeingstrategi der gør at du kan komme igennem hverdagen og kun tager toppen af dine ubehagelige følelser lige nu og her.
 
Eksempelet herunder er fra en jeg kender:

Disse fire sætninger ser jo fine ud, og stammer fra Ho'oponopono (Ekstern, Engelsk artikel: Nærmere og uddybende forklaring her). Med mindre at man (som i JEG) ved at personen, i dette tilfælde som jeg kender til, bruger dette som copeingstrategi.
Jeg har tilføjet lidt til de tanker jeg har gjort i forbindelsen med denne specifikke persons adfærd.
 
Her er hvad jeg har opfattet for den enkelte persons copeingstrategier og jeg har tilføjet mine egne "oversættelser"
Det er ved gentagelser jeg mener Karma kommer ind i billedet. Man gør noget gang på gang og vil ikke lære af de fejl, eller nærmere de dårlige ting man har gjort mange gange. Man ignorerer sine følelser og sjæls "Gøren opmærksom på", og her træder Universet så ind og Karma kommer på besøg ...
 
God fornøjelse med at finde dine egne copeingstrategier, og hvorfra de stammer og om det er sundt for dig at have dem og stadig tro på det er godt for dig, eller om du hellere vil komme af med dem og komme videre med dit liv i din personlige udvikling.
Jeg siger hverken at du skal lade være med at gå i din kirke, tro din tro eller lade være med at sige tak for dit måltid osv. Men gør du det kun ud fra "så er alt godt nu" og jeg har sagt de "Gode ord nu", og jeg har det godt med mig selv og derfor er alt jo godt. Som du kan se, kan copeingstrategier gemme sig "under den fineste overflade af det pureste guld".
 
En copeingstrategi kan også være at overkompensere for det man har gjort af dårligt. Man kan for eksempel være enorm eller ekstra flik og sød overfor hunde, heste, børn eller noget helt andet, naturen og måske cykler du kun, da en cykel ikke forurener. (Læs mere i min kommende artikel om integration af alt, som i alt alt.)
 
Jeg har selv opfattelsen af at nogen vegetarer/veganere bruger deres spisevaner som copeingstrategi. Jeg kan høre et ramaskrig i det fjerne og ja, derfor er det hos nogen en copeingstrategi eller en projicering af deres egen uhåndterbare situation, der gør at deres ego har det godt og trygt og rart, og derfor er "alt jo godt" ... (Ironisk ment med at "alt er godt")
 
Nogen er nødt til at spise bestemte fødevarer for at kunne fordøje det de nu spiser, og det er jo en god ting at spise det man kan fordøje. Men hvis det er istedet for at kunne fordøje et eller andet "Følelsesmæssigt Ufordøjeligt" at man spiser noget bestemt, så er det nok en god ide at kigge på det "Følelsesmæssigt Ufordøjelige aspekt" så man ikke skyder skylden på noget andet end det der er den oprindelige årsag.
 
Advarsel: Hvis du pointerer andres ego, ego-beskyttelser og copeingstrategier, så skal du være klar til at blive "slagtet" i stide strømmen af ukvemheder der vil hagle ned over dig.
 
Hvis du fra andre (dem der kan se gennem din facade eller kender dig godt) får at vide der er noget i vejen, så ret det. Føl efter om det er sandt. Stol på det du får at vide, og hvis det, efter nogen dage (eller timer, minutter), så stopper til i din mavefornemmelse, så er det nok ikke et godt råd du fik.
 
Hvis du derimod får behov for at gå på toilettet, løs mave, ofte vandladning og andre tegn på at kroppen kommer af med noget den har båret rundt på længe; det kan være du føler dig meget træt og har brug for at sove meget eller dine skuldre føles lettet, eller der kommer en ny type "ro" i dig, så er det nok et godt råd du har fået.
 
Når eller hvis du, fra dig selv, kan genkende en eller flere at disse beskyttelser ego'et bruger, så har ego'et fået overtaget på en eller flere af dine væremåder. Få hjælp.
 

Ego'et vil gerne have styr på det hele. For Ego'et tror det er den enste løsning der virker...

Som du kan se i de løsninger på dit problem, du er taget i skoven for at løse, kan du tjekke listen ovenfor, for at tjekke ud hvad ego'et kan finde på af løsninger og derfor er det ikke brugbare løsninger når dit ego kommer med udenoms-løsninger (Copeingstrategier af en art).
 

Lær af det der er blevet sagt. Find en løsning på hvorfor du (eksempelvis) ikke vil lytte til andre, ikke vil tage imod de råd andre giver dig, eller det der bliver sagt, som er imod hvad dit ego's overbevisning er. Vend det på hovedet og sig til dig selv: "Hvordan kan dette være sandheden?", altså: "Hvorfor er jeg dårlig til at lytte?" og svaret vil komme til dig som en ubehagelig sandhed. Denne nye sandhed skal du på en eller anden måde indoperere i dit system og din tankegang som "Dette er min nye sandhed" og "det er For the Greater Good. Tak skov og Univers for min nye visdom" eller hvad du nu end kan finde på for at få hjælp til at få det ind i dit system så du for fremtiden bruger din nye viden.
 

Denne artikel er skrevet som en ekstra forklaring til "Down the Rabbits Hole" artikelen, der beskriver hele den vej en person går gennem i processen der kaldes: Down the Rabbits Hole
 


Links:
Kontakt, Tidsbestilling, E-mail
Om Klient Testimonials & Klientudtalelser
Vil du dele på facebook eller i en privat besked?
 
Send eventuelt denne til dig selv som en påmindelse om at den er værd at læse.
Buy me a coffeeBuy me a coffee
 Copyright © Soul-Home.dk TFT, Stress Release Terapi:  Kontakt for info